Lezzet Haritası Kozan’ın Yöresel Yemeklerini Tanıtacak

Lezzet Haritası Kozan’ın Yöresel Yemeklerini Tanıtacak

Show TV ekranlarında ilgiyle takip edilen, "Ezgi Sertel ile Lezzet Haritası" ekibi Kozan’da çekim yaptı.

Her Cumartesi Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşarak Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini ekrana taşıyan ‘Lezzet Haritası’ isimli programın bu haftaki durağı kendine has mutfağı ve doğal güzellikleriyle göz kamaştıran Kozan oldu. Çekimler için Kozan’a gelen programın sunucu Ezgi Sertel ve Show TV ekibi, Kozan’ın eşsiz mekânlarından biri olan tarihi Arıkan Konağı’nda çekimler yaptı.

İlk çekimi ilçeye bağlı İdem Mahallesinde gerçekleştiren ekip, aynı gün Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün ev sahipliğinde Arıkan Konağı’nda özel bir çekim gerçekleştirdi.  Çekimlere eşlik eden Kozan Belediye başkan yardımcısı Yaşar Şenöz “Çekimler için ilçemizin yöresel yemeklerini hazırlattık. Program sayesinde yöremizi ve yemeklerimizi tüm Türkiye’ye tanıtacağız” dedi. Yaklaşık 5 saat süren çekimler sırasında Kozan’a ait birbirinden lezzetli yöresel tatlar ekranlara yansıtıldı.

Çekim ekibi ve sunucu Ezgi Sertel’e teşekkür eden Başkan Öztürk "Davetimizi kırmayarak ilçemize gelip çekim yapan, ilçemizin güzelliğini ekranlardan izleyiciye yansıtan ekibe teşekkür ediyorum" dedi.  

İl Kültür Turizm Şube Müdürü Aşiret Boran Şen’in de eşlik ettiği programın Kozan bölümünün, 17 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 14.00’de Show TV’de yayınlanacağı bildirildi.